Ico twinsico-twinsx

LTC Masterclass Vanishing Twin

This workshop has ended.

Where

ONLINE

online
2880 online
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
40

This workshop has ended.

Additional information

DIT IS EEN ONLINE THEMAWORKSHOP

Enkele dagen voor deze online workshop ontvang je de link en de instructies om online deel te nemen.

Op tijd inschrijven

In verband met het opsturen van het cursusmateriaal vragen we om ten laatste anderhalve week voor de aanvang van de workshop in te schrijven. Indien dit niet mogelijk is, bezorgen we het cursusmateriaal digitaal zodat je het zelf kunt (laten) printen.

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig eerst de Kernmodule bijgewoond te hebben en de Themaworkshop Familie.

Uren en programma

Op de eerste dag is er online ontvangst vanaf 9u. We beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De volgende dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u. Tussendoor zijn er pauzes en er wordt één uur middagpauze genomen.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen. Ook dit gebeurt online.
Doel is dat je leert zelfstandig te werken met de verbindingsprocessen zodat je ze zelf ook thuis en op het werk kunt toepassen.

Workshopmateriaal

Enkele dagen voor de workshop ontvang je het cursusmateriaal en de werkbladen per post. In verband met het opsturen van het cursusmateriaal vragen we om ten laatste anderhalve week voor de aanvang van de workshop in te schrijven. Indien dit niet mogelijk is, bezorgen we het cursusmateriaal digitaal zodat je het zelf kunt (laten) printen.

Prijzen

De prijs voor deze themaworkshop is €660. Wie een laag inkomen heeft, krijgt €330 korting voor deze Themaworkshop. Een kortingscode kan aangevraagd worden via het contactformulier door wie alleenstaand is en onder de €1400 en samenwonend onder €2300 per maand aan inkomsten heeft (inclusief inkomsten van huurgelden, aandelen en dergelijke; exclusief kindergeld).
Wie jonger is dan 25 krijgt eveneens €330 korting op de deelnameprijs van de Themaworkshops. Neem contact op om een kortingscode te ontvangen.

Wie met twee of meer leden van hetzelfde gezin deelneemt aan deze workshop, kan voor de overige samenwonende gezinsleden een korting van €330 aanvragen.
Wil je deze themaworkshop herhalen (dus nam je in het verleden reeds deel), dan betaal je €165.

Van harte welkom!
Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten op deze themaworkshop!
Marina